Partenerii au avut ocazia să facă schimb de impresii cu privire la pașii făcuți în proiect, dificultățile cu care s-au confruntat, provocările pe care le-au avut.Instituția gazdă, Fundația Romanian Angel Appeal, și-a prezentat activitatea. Au fost urmărite cele șase tutoriale pentru profesori, realizate în limba engleză și subtitrate în limba română. Toți partenerii prezenți le-au apreciat calitatea și claritatea. S-a stabilit că pentru Macedonia și Turcia subtitrarea va trebui să se facă și în limbile naționale.S-a continuat discuția despre pilotarea materialelor video și au fost stabilite condițiile pentru realizarea acestora. În total, acestea vor fi pilotate de 120 de profesori și 200 de elevi din 40 de școli, din țările partenere. Fiecare instituție parteneră a primit sarcina de a pilota în 8 școli, colaborând cu cel puțin trei profesori din fiecare școală.

Coordonatorul de proiect a trecut în revistă activitățile desfășurate în proiect până la acest moment și a comunicat partenerilor ce documente vor trebui trimise pentru a completa raportul intermediar. Fiecare partener a fost solicitat să prezinte activitățile de diseminare desfășurate.

Au fost trecute în revistă rezultatele obţinute în urma celor două zile de întâlniri, iar ceremonia de înmânare a certificatelor de participare a fost organizată de partenerul român.